skip to Main Content

MALER HELSINGE OG MALERFIRMA HELSINGE

Du søger måske en maler i Helsinge eller et malerfirma i Helsinge. På denne side har vi samlet alle malerfirmaer i Helsinge, som er godkendt efter vores byggemærke. Det betyder, at du trygt kan lade et af disse malerfirmaer stå for din maleropgave i Helsinge. Klik på en maler for at hente mere information om virksomheden:

Hvilke opgaver kan en maler i Helsinge hjælpe med?

Når vi snakker om malere til en byggeopgave, så hedder det en bygningsmaler. En bygningsmaler udfører et håndværksmæssigt stykke arbejde. De maler og behandler blandt andet murværk, træværk og metalflader. Hvis vi skal skære det ud i pap, hvad et malerfirma i Helsinge kan hjælpe dig med, så kan de hjælpe med alle slags maleropgaver. Det vil sige alt lige fra tapetsering, maling af loft og til renovering. Og ofte vil en maler i Helsinge også tilbyde at foretage gulvafslibning, spartling og andre opgaver, som man måske ikke helt forbinder med malerfaget. Et malerfirma har ofte et bredt netværk af folk fra andre faggrupper (fx tømrere og murere), og derfor kan nogle malerfirmaer også fungere som en hovedentreprenør i en byggeopgave.

Herunder kan du se en liste af opgaver en typisk maler i Helsinge, kan hjælpe dig med:

 • Alle slags maleropgaver både indvendigt og udvendigt
 • Renovering
 • Facade
 • Maling af træværk
 • Sprøjtemaling
 • Marmorering
 • Tapetsering
 • Filt
 • Lakering af overflader
 • Bundbehandling
 • Forgyldning
 • Opsætning af stuk

Arbejdet for et malerfirma i Helsinge

Et malerfirma i Helsinge består enten af en maler eller flere malere. Her i området findes der ikke store virksomheder med mere end 100 ansatte, som man for eksempel kan finde i København. Men det er kun en fordel, at din maler ikke har alt for mange ansatte. Det betyder nemlig, at virksomheden ikke har mange opgaver igang på samme tid – og derudover har maleren mere tid til dig. Og det sikrer dig at din opgave bliver færdiggjort inden deadline, og at du får lækkert resultat.

Ofte består et malerfirma af en malermester, nogle malersvende og eventuelt nogle elever. En malermester arbejder som udgangspunkt også, men nogle gange laver personen mest administrativt arbejde. I sådan en situation er det malersvendene der udfører opgaven, og en malermester der fungerer som tovholderen.

Malere har generelt et svært arbejde. Størstedelen af maleropgaver i Helsinge består i at male nye huse, der har været igennem en lang byggeproces. Denne byggeproces er kunden/husejeren træt af. Sandsynligvis fordi husejeren bare gerne vil flytte ind efter en lang ventetid. Derfor står maleren ofte med en kunde, der har en kort lunte. Ikke desto mindre er det altid maleren, der sætter prikken over i’et. Det er malerarbejdet der er mest tydeligt, og derfor er det også utrolig vigtigt.

Helsinge by

Helsinge er en gammel stationsby i Nordsjælland og er en del af Gribskov kommune. Det er relativt nyt, at byen er blevet en del af Gribskov kommune. Indtil 2007 var byen faktisk en del af Helsinge kommune. Byen har knap 8300 indbyggere og har derfor en rigtig god størrelse. Også set i forhold til at byen rummer gode skoler, et gymnasium og et super byliv med masser af handel og butikker.

Ser man lidt på historien, så var det i 1682 en landsby med 10 gårde og 12 huse. Så allerede på det tidspunkt var man begyndt, at etablere det vi idag kender. Siden da er indbyggertallet steget drastisk.

I 1897 anlagde man jernbane fra Kagerup. Og dette var afgørende for byens videre udvikling. Der kom en station ved Østergade, som flyttede handelen væk fra Kirkegade og hen imod Østergade og Vestergade. Gradvist blev der etableret kroer, banker, skoler, et apotek og andre forretninger.

Fra 2003 til 2006 havde man igangsat en større renovering af byens gadekær og gågade. Det vil du sikkert bemærke, når du næste gang går en tur gennem byen.

Helsinge er en by i udvikling. Særligt på boligsiden, hvor man for eksempel har opført 150 nye boliger i 2019.

Hvorfor vælge en professionel maler?

Selvom det er muligt selv at stå for malerarbejdet, så kan det meget nemt blive den forkerte beslutning. Først og fremmest på grund af den tid du bruger på at male. Men resultatet kan også fejle, hvis du ikke har styr på, hvordan du griber opgaven an på.

Husk på at en professionel maler igennem 4 år har uddannet sig inden for faget. Personen har derfor et stort kendskab til, hvordan opgaven gribes an på. Det gælder både materialevalg men også selve malerarbejdet.

Af disse grunde kan det bedst betale sig at lade maleren gøre arbejdet. Så slipper du for bekymringerne. Idag kan du få lavet din maleropgave til meget lave priser – så det kan slet ikke betale sig at lave det selv.

Har du svært ved at finde den rigtige maler? Hvis din maler eller malerfirma er byggemærket, er du sikret høj kvalitet og 100% tillid. Byggemærket betyder, at vi har været inde og blåstemple virksomheden for deres malerarbejde.